AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Jerawat memang jenis penyakit kulit yang paling bermasalah. Karena penyakit ini letaknya ada di muka ... Read More »
Published: Wed, 25 Mar 2020 - 09:29:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/142
Comments: 0/0
Lirik Lagu ANTING-ANTING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu ANTING-ANTING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ANTING-ANTING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANTING-ANTING (Duet)


Pr:
Ting-anting mbang cempoko
Tondo moto soko sliramu
Ting-anting tondo tresno
Lahir batin sineksen lintange luku

Pr:
Ling-eling ndhek semono
Rembulane ketutupan mego
Gawe kekesing ati
Nganti-anti tekane si jantung hati

Lk:
Anting-anting dek, kembang cempoko
Wohing aren mbok yo eling ndhek semono

Pr:
Emprit granthil, mencok ning witing pari
Tansah gumantil ono jroning ati

Lk:
Ali-ali dek, emban kuningan
Dilali-lali malah soyo kelingan

Pr:
Manuk gemak, mencok ning witing sawo
Bareng penak, yo mas yo
Jo ngono ojo ngono

Pr:
Ting-anting mbang cempoko
Tondo moto ugo tondo tresno
Ling-eling ndek semono
Yen ra nyanding rasane, ning ati gelo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden ... Read More »
Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELANG KALUNG


Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biy ... Read More »
Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANJIKU (Duet)


Pr:
Sak umpomo, kakang dadi taman sari
Mesti wae, aku kang dadi ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 13904
Bookmark and Share