AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Selama ini banyak orang beranggapan penyebab utama dari kelebihan berat badan (kegemukan) adalah ak ... Read More »
Published: Wed, 25 Mar 2020 - 09:29:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/141
Comments: 0/0
Lirik Lagu ANTING-ANTING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu ANTING-ANTING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ANTING-ANTING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANTING-ANTING (Duet)


Pr:
Ting-anting mbang cempoko
Tondo moto soko sliramu
Ting-anting tondo tresno
Lahir batin sineksen lintange luku

Pr:
Ling-eling ndhek semono
Rembulane ketutupan mego
Gawe kekesing ati
Nganti-anti tekane si jantung hati

Lk:
Anting-anting dek, kembang cempoko
Wohing aren mbok yo eling ndhek semono

Pr:
Emprit granthil, mencok ning witing pari
Tansah gumantil ono jroning ati

Lk:
Ali-ali dek, emban kuningan
Dilali-lali malah soyo kelingan

Pr:
Manuk gemak, mencok ning witing sawo
Bareng penak, yo mas yo
Jo ngono ojo ngono

Pr:
Ting-anting mbang cempoko
Tondo moto ugo tondo tresno
Ling-eling ndek semono
Yen ra nyanding rasane, ning ati gelo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno s ... Read More »
Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANELONGSO


Banget ora ngiro
Nelongso atiku
Sak rawuhe
Kang adoh papane

Pa ... Read More »
Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWINDU (Langgam)


Tak enteni ning gisiking ati kang suci
Tak bundeli snadyan ta ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 89035
Bookmark and Share