AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ini adalah kata-kata mutiara, buat inspirasi dan motifasi agar hidup kita jadi lebih baik lagi. Sela ... Read More »
Published: Sun, 17 May 2020 - 20:10:39
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 184/337
Comments: 0/0
Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot


Ojo sak penakmu, kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu, kowe ngobral janji
Nanging nyatane, tresnomu kuwi
Ra tulus suci

Wis tak perjuangke, sing mbok karepke
Ning nyatane tresno, kok anggep ra ono
Aku iso lungo, yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sik ra iso saben dino mbok larani
Keloro-loro ning njero dodo
Ngampet perih ning ati

Ati iki dudu soko watu
Sik ra iso bendino mbok gawe tatu
Tulung lereno, timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur


Ojo sak penakmu, kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu, kowe ngobral janji
Nanging nyatane, tresnomu kuwi
Ra tulus suci

Wis tak perjuangke, sing mbok karepke
Ning nyatane tresno, kok anggep ra ono
Aku iso lungo, yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sik ra iso saben dino mbok larani
Keloro loro ning njero dodo
Ngampet perih ning ati

Ati iki dudu soko watu
Sik ra iso bendino mbok gawe tatu
Tulung lereno, timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Tulung lereno, timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 56018
Bookmark and Share