AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LAYANG KATRESNAN Tak regem-regem layangmu Lan tak cekel tumempel dadaku Rasane ... Read More »
Published: Sun, 17 May 2020 - 20:10:39
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/173
Comments: 0/0
Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot


Ojo sak penakmu, kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu, kowe ngobral janji
Nanging nyatane, tresnomu kuwi
Ra tulus suci

Wis tak perjuangke, sing mbok karepke
Ning nyatane tresno, kok anggep ra ono
Aku iso lungo, yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sik ra iso saben dino mbok larani
Keloro-loro ning njero dodo
Ngampet perih ning ati

Ati iki dudu soko watu
Sik ra iso bendino mbok gawe tatu
Tulung lereno, timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur


Ojo sak penakmu, kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu, kowe ngobral janji
Nanging nyatane, tresnomu kuwi
Ra tulus suci

Wis tak perjuangke, sing mbok karepke
Ning nyatane tresno, kok anggep ra ono
Aku iso lungo, yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sik ra iso saben dino mbok larani
Keloro loro ning njero dodo
Ngampet perih ning ati

Ati iki dudu soko watu
Sik ra iso bendino mbok gawe tatu
Tulung lereno, timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Tulung lereno, timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung ... Read More »
Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan


Seneng, seneng bareng susah
Susah bareng, n ... Read More »
Lirik Lagu BOJO LORO Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BOJO LORO Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BOJO LORO


Abang biru lampune disko
Awak kuru mas, mikir bojo loro
Bojo sing en ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 98848
Bookmark and Share