AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 21 August 2019 - 03:57:27
Random News
Siapa sih yang tidak bahagia kalau keluarga yang kita bina bisa langgeng sampai akhir hayat. Tentu s ... Read More »
Published: Sun, 16 Jun 2019 - 21:47:10
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/211
Comments: 0/0
Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari

Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo ngene
Omah-omah wis raono tentreme

Atiku tansah nelongso
Udan tangis sasat saben dino
Tak gondeli tak tresnani
Ora ngiro mung tansah ngapusi

Nangis, atiku nangis nelongso
Yen kelingan tresnaku digawe loro
Nangis, atiku nangis kesikso
Ninggal aku ngebotke wanito liyo

Lilo aku kudu lilo
Lilo kowe disanding wong liyo
Nadyan uripmu wis mulyo
Mbokyo eling atiku kesikso



Semoga bermanfaat.
----------
#lirik-lagu-ati-kesikso-karawitan-campursari-mp3
#lirik-lagu-ati-kesikso-karawitan-campursari-indonesia
#lirik-lagu-ati-kesikso-karawitan-campursari-youtube
#lirik-lagu-ati-kesikso-karawitan-campursari-video
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis da ... Read More »
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 44211
Bookmark and Share