AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: JOKO MLARAT Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho Aku wong nisto tanpa bondho du ... Read More »
Published: Thu, 05 Mar 2020 - 09:50:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1458/2095
Comments: 0/22
Lirik Lagu AYUN-AYUN GOBYOK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu AYUN-AYUN GOBYOK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu AYUN-AYUN GOBYOK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

AYUN-AYUN GOBYOK


Ayun-ayun gobyok gawe, gumun
Tekun, sarto rukun
Akeh kang kayungyun
Dadi srono iku, datan jemu
Nyawiji, ing panemu
Condonging kalbu

Ayun-ayun gobyok gawe, gumun
Tekun, sarto rukun
Akeh kang kayungyun
Dadi srono iku, datan jemu
Nyawiji, ing panemu
Condonging kalbu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (22)
Usagife [Sat, 18 Sep 2021 - 23:41:02]
http://buylasixshop.com/ - Lasix
reeroidly [Thu, 16 Sep 2021 - 10:51:19]
<a href=http://buylasixshop.com/>generic lasix names</a>
TerryBiree [Tue, 14 Sep 2021 - 02:57:16]
buy ivermectin <a href=" http://ivermectincovi.com/# ">cheap ivermectin</a> - ivermectin 9 mg
ceascance [Mon, 13 Sep 2021 - 22:30:12]
<a href=https://buystromectolon.com/>Stromectol</a>
TerryBiree [Sat, 11 Sep 2021 - 17:12:12]
ivermectin lice <a href=" http://ivermectincovi.com/# ">buy ivermectin online</a> - ivermectin oral
View All Comments on Lirik Lagu AYUN-AYUN GOBYOK Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 97695
Bookmark and Share