AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: TAK ELING-ELING Tak eling-eling Opo sliramu sing nate ketemu Ing naliko iku C ... Read More »
Published: Thu, 05 Mar 2020 - 09:50:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/196
Comments: 0/0
Lirik Lagu AYUN-AYUN GOBYOK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu AYUN-AYUN GOBYOK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu AYUN-AYUN GOBYOK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

AYUN-AYUN GOBYOK


Ayun-ayun gobyok gawe, gumun
Tekun, sarto rukun
Akeh kang kayungyun
Dadi srono iku, datan jemu
Nyawiji, ing panemu
Condonging kalbu

Ayun-ayun gobyok gawe, gumun
Tekun, sarto rukun
Akeh kang kayungyun
Dadi srono iku, datan jemu
Nyawiji, ing panemu
Condonging kalbu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TATU - Arda (Full) By Didi Kempot


Snadyan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nang ... Read More »
Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KONCO TANI


Ee, ibo senenge
Konco tani, yen nyawang tandurane
Nyambut gawe
Awa ... Read More »
Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SLENDANG SUTRO KUNING


Slendang sutro kuning
Tondo moto kang tak wenehake
Nalik ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 81599
Bookmark and Share