AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, jika Istri cemberut Itu tandanya ia perlu dihibur keluarganya wabil khusus suaminya. A ... Read More »
Published: Tue, 12 May 2020 - 09:51:34
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/116
Comments: 0/0
Lirik Lagu BALIK KANAN WAE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu BALIK KANAN WAE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BALIK KANAN WAE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BALIK KANAN WAE


Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu, hoo..

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku biso opo
Ngerteni kowe
Uwis nyanding uwong liyo

Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wis dalane

Sepurane aku
Wis tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihanmu

Mending tak ikhlasno
Dari pada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

DADI ATI


Nggoleki sing koyo ngopo
Wong nyatane kelakon seprene
Angger angger g ... Read More »
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi ... Read More »
Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TALI KUTANG (Duet)


Lk:
Ndek mbiyen wis tak tukokke
Wujud tali sak kotange
Sak ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 34967
Bookmark and Share