AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Anda mungkin sudah menganggap kebiasaan Anda sehari-hari itu menyehatkan. Tetapi, tanpa disadari ter ... Read More »
Published: Wed, 29 Jan 2020 - 08:40:23
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/165
Comments: 0/0
Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BALUNGAN KERE


Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sakiki isih kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jare mung balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelingo ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOPO WONGE


Sopo wonge nora bingung, duh-aduh biyung
Yen nyawang solah bawane
R ... Read More »
Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU SIJI By Didi Kempot


Aduh Romo Ibu ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku ... Read More »
Lirik Lagu JANGAN NGET NGETAN Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANGAN NGET NGETAN Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

JANGAN NGET NGETAN


Intro:
Tuku ketan, ning prapatan
Balikan ning mantan
Podo, ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 51476
Bookmark and Share