AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: JANGAN NGET NGETAN Intro: Tuku ketan, ning prapatan Balikan ning mantan Podo, ... Read More »
Published: Thu, 30 Jan 2020 - 05:36:02
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/145
Comments: 0/0
Lirik Lagu BANYU LANGIT (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu BANYU LANGIT (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BANYU LANGIT (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

BANYU LANGIT (Full) By Didi Kempot


Suoro angin, angin sing ngreridu ati
Ngelingake, sliramu sing tak tresnani

Pengin nangis, ngetokke eluh ning pipi
Suwe ra weruh, senajan mung ono ngimpi

Ngalemo
Ngalem ning dadaku
Tambanono roso kangen, ning atiku

Ngalemo
Ngalemo ning aku
Ben ra adem, kesiram udan ing dalu

Banyu langit, sing ono duwur kayangan
Watu gede, kalingan mendunge udan

Telesono, atine wong sing kasmaran
Setyo janji, seprene tansah kelingan

Ademe
Gunung merapi purbo
Melu krungu, suaramu ngomongke opo

Ademe
Gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari, yogjokarto


Janjine
Lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore

Janjine
Lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan grimis, telesono klambi iki
Jroning dodo, ben ra garing ngekep janji

Ora lamis, gedene nggonku nresnani
Nganti kapan, aku rabiso lali

Ademe
Gunung merapi purbo
Melu krungum suaramu ngomongke opo

Ademe
Gunung merapi purbo
Sing ning langgran, wonosari yogjokarto


Janjine
Lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore

Janjine
Lungo ra nganti smene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 35462
Bookmark and Share