AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Inilah sosok seorang Ibu, setelah mengalami sakit akibat melahirkan normal ataupun luka operasi caes ... Read More »
Published: Sun, 29 Dec 2019 - 12:11:39
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 225/551
Comments: 0/1
Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BLEGEDUT


Nak-enak, ning omah gumletak
Tangi-tangi, yen wis dicepaki
Piring kebak, lawuh iwak blanak
Kebul-kebul, wedang kopi pahit legi

Nok piring, ono buah manggis
Sambel gedut, karo lenggat lenggut
Nyambi udut, kebul koyo pedut
Manthuk-manthuk, nglaras suarane kutut

Elok, yen digagas elok
Mung njagakke, kayane sing wedok
Teko, lungo ra disopo
Koyo-koyo, wis kono mongso bodho o

Wong mukti, ojo dimereni
Kabeh kuwi, Gusti sing maringi
Wus bejane, bejo dewe-dewe
Mugo-mugo biso awet saklawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (1)
GayML [Thu, 29 Apr 2021 - 14:54:06]
Medicament information sheet. What side effects can this medication cause?
<a href="https://pregabalinfor.top">where can i buy lyrica no prescription</a> in Canada
Some trends of medicines. Get information here.
View All Comments on Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 54557
Bookmark and Share