AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kolak biji salak adalah makanan tradisional dengan bahan-bahan yang mudah didapati di sekitar kita. ... Read More »
Published: Sun, 29 Dec 2019 - 12:11:39
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/681
Comments: 0/0
Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BLEGEDUT


Nak-enak, ning omah gumletak
Tangi-tangi, yen wis dicepaki
Piring kebak, lawuh iwak blanak
Kebul-kebul, wedang kopi pahit legi

Nok piring, ono buah manggis
Sambel gedut, karo lenggat lenggut
Nyambi udut, kebul koyo pedut
Manthuk-manthuk, nglaras suarane kutut

Elok, yen digagas elok
Mung njagakke, kayane sing wedok
Teko, lungo ra disopo
Koyo-koyo, wis kono mongso bodho o

Wong mukti, ojo dimereni
Kabeh kuwi, Gusti sing maringi
Wus bejane, bejo dewe-dewe
Mugo-mugo biso awet saklawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TATU - Arda (Full) By Didi Kempot


Snadyan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nang ... Read More »
Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ELING-ELING


Tak eling-eling
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku
C ... Read More »
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra k ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 83396
Bookmark and Share