AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: GARWANE WONG LIYO By: Gino Wibowo Wong Ayu sing tak tresnani Rino wengi mung t ... Read More »
Published: Sun, 29 Dec 2019 - 12:11:39
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1231/1557
Comments: 0/32
Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BLEGEDUT


Nak-enak, ning omah gumletak
Tangi-tangi, yen wis dicepaki
Piring kebak, lawuh iwak blanak
Kebul-kebul, wedang kopi pahit legi

Nok piring, ono buah manggis
Sambel gedut, karo lenggat lenggut
Nyambi udut, kebul koyo pedut
Manthuk-manthuk, nglaras suarane kutut

Elok, yen digagas elok
Mung njagakke, kayane sing wedok
Teko, lungo ra disopo
Koyo-koyo, wis kono mongso bodho o

Wong mukti, ojo dimereni
Kabeh kuwi, Gusti sing maringi
Wus bejane, bejo dewe-dewe
Mugo-mugo biso awet saklawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (32)
KevinEtese [Mon, 29 Nov 2021 - 05:15:49]
ventolin usa over the counter <a href=" http://ventolinfast.com/# ">buy ventolin</a> - ventolin 95mcg
KevinEtese [Sat, 27 Nov 2021 - 15:49:55]
nolvadex steroids <a href=" http://tamoxifenfast.com/# ">nolvadex</a> - tamoxifen and antidepressants
Jeremybrecy [Thu, 25 Nov 2021 - 11:02:56]
cialis for sale over the counter <a href=" https://clstad20.com/ ">generic cialis professional</a>
Jeremybrecy [Wed, 24 Nov 2021 - 03:04:08]
100mg viagra without a doctor prescription <a href=" https://vgrsild100.com/ ">п»їover the counter viagra</a>
Jeremybrecy [Mon, 22 Nov 2021 - 18:30:16]
viagra coupon <a href=" https://vgrsild100.com/ ">viagra for sale</a>
View All Comments on Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 13248
Bookmark and Share