AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: WUYUNG Laraning loro Ora koyo, wong kang nandang wuyung Mangan ra doyan, ra je ... Read More »
Published: Sun, 23 Feb 2020 - 08:57:07
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5313/5697
Comments: 0/145
Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BOCAH GUNUNG


Nadyan aku bocah nggunung
Doh banget dunungku
Ora susah ndadak nganggo bingung
Yen to pancen tresno aku

Pancen isih dadi lakon
Ninggalke sliramu
Ra-orane yen bakal kelakon
Pepisahan karo aku

Mugo mugo ojo nganti
Gawe gawe gawe gelo
Ngo dinungo
Tinebihno mring rubedo

Alah yo mas, yo mas, yo mas

Opo kowe ra kelingan
Dolan ning omahku
Ono latar podo lelungguhan
Gegojegan karo aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (145)
Franksnups [Thu, 21 Apr 2022 - 08:16:55]
new ed treatments <a href=" https://drugsmst.com/# ">natural help for ed</a> how to help ed
Franksnups [Wed, 20 Apr 2022 - 02:04:47]
amoxicillin 800 mg price <a href=" https://amoxilmst.com/# ">amoxicillin 500 mg without prescription</a> where can i buy amoxocillin
Franksnups [Mon, 18 Apr 2022 - 19:41:11]
is it illegal to buy prescription drugs online <a href=" https://drugsmst.com/# ">homepage</a> online medications
Franksnups [Sat, 16 Apr 2022 - 03:34:38]
antibiotic amoxicillin <a href=" https://amoxilus.fun/# ">amoxicillin buy online canada</a> amoxicillin 500mg pill
Franksnups [Thu, 14 Apr 2022 - 18:40:44]
doxycycline 100mg india <a href=" http://doxycyclinefast.store/# ">doxycycline prescription price</a> can you buy doxycycline over the counter in nz
View All Comments on Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 16646
Bookmark and Share