AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SEWATES KERJO Intro: Kuat-kuatne atimu Nompo pacobaning gusti Kudu tabahne at ... Read More »
Published: Sun, 23 Feb 2020 - 08:57:07
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/315
Comments: 0/0
Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BOCAH GUNUNG


Nadyan aku bocah nggunung
Doh banget dunungku
Ora susah ndadak nganggo bingung
Yen to pancen tresno aku

Pancen isih dadi lakon
Ninggalke sliramu
Ra-orane yen bakal kelakon
Pepisahan karo aku

Mugo mugo ojo nganti
Gawe gawe gawe gelo
Ngo dinungo
Tinebihno mring rubedo

Alah yo mas, yo mas, yo mas

Opo kowe ra kelingan
Dolan ning omahku
Ono latar podo lelungguhan
Gegojegan karo aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:


KETAMAN ASMORO By Didi Kempot

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso tur ... Read More »
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus k ... Read More »
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 90849
Bookmark and Share