AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda apa itu LHKPN dan LHKASN? Dan apa yang membedakan diantara keduanya? Mari kita simak ... Read More »
Published: Sun, 23 Feb 2020 - 08:57:07
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1616/2000
Comments: 0/22
Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BOCAH GUNUNG


Nadyan aku bocah nggunung
Doh banget dunungku
Ora susah ndadak nganggo bingung
Yen to pancen tresno aku

Pancen isih dadi lakon
Ninggalke sliramu
Ra-orane yen bakal kelakon
Pepisahan karo aku

Mugo mugo ojo nganti
Gawe gawe gawe gelo
Ngo dinungo
Tinebihno mring rubedo

Alah yo mas, yo mas, yo mas

Opo kowe ra kelingan
Dolan ning omahku
Ono latar podo lelungguhan
Gegojegan karo aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (22)
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:42:12]
https://stromectolst.com/# ivermectin nz
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:33:26]
buy ivermectin pills <a href=" http://stromectoli.online# ">stromectol without prescription</a> - ivermectin uk
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 23:18:07]
ivermectin 1% cream generic <a href=" https://stromectoli.com/# ">generic ivermectin for humans</a> - ivermectin 10 mg
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 18:05:18]
pills erectile dysfunction <a href=" http://rxfastrx.online# ">solutions for ed</a> - erectile dysfunction medicines
StephenJearm [Thu, 07 Oct 2021 - 21:57:09]
http://edcialislove.com/# cialis ebay
cialis no prescription overnight delivery
View All Comments on Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 60617
Bookmark and Share