AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Anda pasti pernah dengar 2 kata ini “Team work” ya team work atau kerja tim sering kali ... Read More »
Published: Wed, 18 Mar 2020 - 09:22:06
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/158
Comments: 0/0
Lirik Lagu BOJO LORO Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu BOJO LORO Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BOJO LORO Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BOJO LORO


Abang biru lampune disko
Awak kuru mas, mikir bojo loro
Bojo sing enom, njaluk disayang
Sing tuwo njur wegah ditinggal

Sirah mumet ora bisa turu
Andum tresno mas, ugo andum waktu
Mikir butuhe, mikir blanjane
Njur saiki bingung atine

Telung dino, mulih rono
Telung dino bali neng kene
Sing sedino, kanggo sopo
Sing sedino kanggo wong liyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETUN NGANTI PIKUN


Naliko pisan ketemu
Esemu dadi gregeting atiku
Aku ra ngleg ... Read More »
Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SOKO OPO ATIMU


Dalane cerito aku ro kowe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo ... Read More »
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 35509
Bookmark and Share