AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Every time I am silent, existing in the shadow of my mind like kings in the kingdom of Majapahit era ... Read More »
Published: Wed, 05 Feb 2020 - 10:27:29
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7006/8440
Comments: 1/9
Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CAPING GUNUNG


Bowo:
Saben bengi, nyawang konang
Yen memajang mung karo, janur kuning
Kembang wae weton, gunung
Pacitan sarwi, jenang
Panas udan
Panas udan, aling-aling caping gunung
Nadyan wadon, sarto lanang
Minumane banyu, bening


Lirik:
Ndek jaman berjuang
Njur kelingan, anak lanang
Biyen tak openi
Ning saiki, ono ngendi

Jarene wis menang
Keturutan, sing digadang
Biyen ninggal janji
Ning saiki, opo lali

Ning nggunung
Tak cadhongi, sego jagung
Yen mendhun
Tak silihi, caping nggunung

Sukur biso nyawang
Gunung ndeso, dadi rejo
Dene ora ilang
Nggone podho, loro lopo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (9)
DrignSing [Mon, 20 Sep 2021 - 09:14:47]
https://buyzithromaxinf.com/ - Zithromax
reeroidly [Sun, 19 Sep 2021 - 07:27:30]
<a href=https://buylasixshop.com/>no script lasix</a>
Usagife [Thu, 16 Sep 2021 - 02:44:25]
https://buylasixshop.com/ - Lasix
Layency [Fri, 10 Sep 2021 - 20:40:23]
<a href=https://buypropeciaon.com/>Propecia</a>
ceascance [Thu, 09 Sep 2021 - 19:57:34]
<a href=http://buystromectolon.com/>Stromectol</a>
View All Comments on Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 24117
Bookmark and Share