AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Aksi teror bom dan penyerangan tadi siang sekitar jam 11 siang, tanggal 14 Januari 2016 yang terjadi ... Read More »
Published: Wed, 05 Feb 2020 - 10:27:29
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5575/10604
Comments: 0/1
Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CAPING GUNUNG


Bowo:
Saben bengi, nyawang konang
Yen memajang mung karo, janur kuning
Kembang wae weton, gunung
Pacitan sarwi, jenang
Panas udan
Panas udan, aling-aling caping gunung
Nadyan wadon, sarto lanang
Minumane banyu, bening


Lirik:
Ndek jaman berjuang
Njur kelingan, anak lanang
Biyen tak openi
Ning saiki, ono ngendi

Jarene wis menang
Keturutan, sing digadang
Biyen ninggal janji
Ning saiki, opo lali

Ning nggunung
Tak cadhongi, sego jagung
Yen mendhun
Tak silihi, caping nggunung

Sukur biso nyawang
Gunung ndeso, dadi rejo
Dene ora ilang
Nggone podho, loro lopo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (1)
Emetata [Mon, 29 Aug 2022 - 18:11:30]
Viagra Plus <a href=https://iverstromectol.com/>stromectol maker</a> Levitra Prix Pharmacie Pour
View All Comments on Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 26188
Bookmark and Share