AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: ORA BISO MULIH - Arda (Full) By Didi Kempot Mak bapak, aku ra biso mulih Bodo i ... Read More »
Published: Wed, 05 Feb 2020 - 10:27:29
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/537
Comments: 0/0
Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CAPING GUNUNG


Bowo:
Saben bengi, nyawang konang
Yen memajang mung karo, janur kuning
Kembang wae weton, gunung
Pacitan sarwi, jenang
Panas udan
Panas udan, aling-aling caping gunung
Nadyan wadon, sarto lanang
Minumane banyu, bening


Lirik:
Ndek jaman berjuang
Njur kelingan, anak lanang
Biyen tak openi
Ning saiki, ono ngendi

Jarene wis menang
Keturutan, sing digadang
Biyen ninggal janji
Ning saiki, opo lali

Ning nggunung
Tak cadhongi, sego jagung
Yen mendhun
Tak silihi, caping nggunung

Sukur biso nyawang
Gunung ndeso, dadi rejo
Dene ora ilang
Nggone podho, loro lopo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEPRANAN


Kepranan jroning atiku
Nalikane, pisanan ketemu
Dasar priyo kang semb ... Read More »
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra k ... Read More »
Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RORO JONGGRANG (Duet)


Lk:
Roro jonggrang kowe pancen ayu tenan
Ora mokal yen ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 87532
Bookmark and Share