AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Dengan memakai alat analisa website (Web Analytics Tools) gratis dan berbayar ini, memungkinkan kita ... Read More »
Published: Wed, 05 Feb 2020 - 10:27:29
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/387
Comments: 0/0
Lirik Lagu CAPING GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu CAPING GUNUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu CAPING GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CAPING GUNUNG


Ndhek jaman berjuang
Njur kelingan, anak lanang
Biyen tak openi
Ning saiki, ono ngendi

Jarene wis menang
Keturutan, sing digadang
Biyen ninggal janji
Ning saiki, opo lali

Ning nggunung
Tak cadhongi, sego jagung
Yen mendhun
Tak silihi, caping nggunung

Sukur biso nyawang
Gunung ndeso, dadi rejo
Dene ora ilang
Nggone podho, loro lopo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot


Sepine wengi iki
Ning kene aku ngenteni
... Read More »
Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWINDU (Langgam)


Tak enteni ning gisiking ati kang suci
Tak bundeli snadyan ta ... Read More »
Lirik Lagu LALI JANJINE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 15584
Bookmark and Share