AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Musim kemarau atau panas, bisa membuat kulit kita jadi kering dan bersisik. Nah, Ini ada cara mudah ... Read More »
Published: Sun, 28 Aug 2022 - 06:54:49
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 195/345
Comments: 0/0
Lirik Lagu CIDRO 2 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu CIDRO 2 (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu CIDRO 2 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO 2
By: Woro Widowati


Durung nganti garing
Tatu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu
Nambahi loro batinku

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging sih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo, awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo, awakku iki wis lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging sih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo, awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo, awakku iki wis lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Lungo, awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo, awakku iki wis lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 30847
Bookmark and Share