AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Jerawat memang jenis penyakit kulit yang paling bermasalah. Karena penyakit ini letaknya ada di muka ... Read More »
Published: Sun, 28 Aug 2022 - 19:58:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 207/356
Comments: 0/0
Lirik Lagu CIDRO 3 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu CIDRO 3 (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu CIDRO 3 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO 3
By: Yeni Inka


Ora perpisahan sing dadi getuning ati
Nanging, nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu gawe loro atiku
Getune nyapo mbiyen ketemu

Jare kowe wis ngukir jenengku
Mbok patri ning njero atimu
Yen eling mbiyen karo janjimu
Tresnomu mung siji yo aku

Ning ngopo saikine cidro
Kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo

Sopo wonge sing ra bakal tatu
Nyenengi wong koyo sliramu
Ngomong cinta, sayang mung ning aku
Janji setiyo sak umur uripmu

Ning ngopo sak ikine tego
Ning ngarep moto kowe nggandeng wong liyo

Ho-oh, ho-uh-oh, keiris atiku

Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
Mergo roso perihe ning njero dodoku
Gulone manis, isih manis madu
Mergane sing mbok iris atiku

Ora perpisahan sing dadi getuning ati
Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu gawe loro atiku
Getune nyapo mbiyen ketemu

Sopo wonge sing ra bakal tatu
Nyenengi wong koyo sliramu
Ngomong cinta, sayang mung ning aku
Janji setiyo sak umur uripmu

Ning ngopo sak ikine tego
Ning ngarep moto kowe nggandeng wong liyo

Ho-oh, ho-uh-oh, keiris atiku

Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
Mergo roso perihe ning njero dodoku
Gulone manis, isih manis madu
Mergane sing mbok iris atiku

Ora perpisahan sing dadi getuning ati
Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu gawe loro atiku
Getune nyapo mbiyen ketemu

Getune nyapo mbiyen ketemu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 91493
Bookmark and Share