AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: ORA BISO MULIH - Arda (Full) By Didi Kempot Mak bapak, aku ra biso mulih Bodo i ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 20:04:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/154
Comments: 0/0
Lirik Lagu CINTA TAK TERPISAHKAN (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu CINTA TAK TERPISAHKAN (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu CINTA TAK TERPISAHKAN (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

CINTA TAK TERPISAHKAN (Duet)


Lk:
Duh Denok gandulaning ati, tegane nyulayani
Janjimu sehidup semati, amung ono ing lathi
Rasa sayangmu sudah pergi, tak menghiraukan aku lagi
Duh Denok gandulaning ati, tegane nyulayani

Pr:
Duh Kangmas jane aku tresno, lilakno aku lungo
Ati ra kuat nandang roso, roso keronto-ronto
Cintamu sudah gak beneran, aku cuma buat mainan
Duh Kangmas jane aku tresno, lilakno aku lungo

Lk:
Tresno iki dudu mung dolanan
Kabeh mau amargo kahanan
Sing tak jaluk amung kesabaran
Mugi Allah paring kasembadan

Pr:
Mung ngedem atiku
Ben aku ra mlayu
Dan tanggung jawabmu
Iku palsu

Lk:
Denok aku cinta beneran
Pasti kan kubuktikan
Bapak ibuku akan datang
melamar dikau sayang

Pr:
Hatiku slalu mendoakan
Semoga Tuhan mengabulkan

Lk+Pr:
Cinta kita tak terpisahkan
walau di akhir jaman



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SLENDANG SUTRO KUNING


Slendang sutro kuning
Tondo moto kang tak wenehake
Nalik ... Read More »
Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janu ... Read More »
Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

STASIUN TUGU


Ing wengi iku
Nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake sliramu pami ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 71847
Bookmark and Share