AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 16 October 2019 - 06:59:10
Random News
Makanan kecil yang satu ini mungkin sudah lama tak dilirik lagi oleh sebagaian besar masyarakat kit ... Read More »
Published: Sat, 12 Oct 2019 - 00:21:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/37
Comments: 0/0
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Karawitan/Campursari Sragenan

Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Karawitan/Campursari Sragenan - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Karawitan/Campursari Sragenan

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
Kang sumampir ono ing pundhake

Ora olo
Nanging malah soyo angleledo
Bebasane
Lir cinondro wido widodari

Ayune tan nguciwani
Aduh nimas putri sukowati
Gandhes luwes
Tuhu siro putri kang utami

Duh kusumo
Siro nimas pepujaning ati
Yen kadulu
Rino wengi aku ra biso lali



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan

GOOD MORNING LOVE


They say if you love someone, let them free
But right now I just know for sure it’s time to keep
The best thing life could ever give, i’m truly blessed
It is you and lov ... Read More »
Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick

YA ROBBANA


Robbana ya robbana
Dzolamna an fusana
Waillam taqfirlana
Watarhamna lanakunanna minal khosirin

Ya Allah ampuni kami
Hapuskan air mata ini
Kami meraba tanpa cahaya
Tanpa ... Read More »
Lirik Lagu PRING KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Karawitan/Campursari

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra kroso
Kangenku kang tanpo umpomo

Tanggal songolas sasi telu
Gawe kangen rasaning atiku
Yen bengi ra biso turu
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 98518
Bookmark and Share