AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kali ini kita bahas tempat wisata bagian Indonesia Timur, yaitu Kepulauan Raja Ampat, Papua. Kepulau ... Read More »
Published: Tue, 04 Feb 2020 - 08:45:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2654/2989
Comments: 0/42
Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

DADI ATI


Nggoleki sing koyo ngopo
Wong nyatane kelakon seprene
Angger angger gendro
Wekasane malah mbangun tresno

Dudu bondho dudu rupo
Mung atine dadi tetaline
Guyub rukun setyo
Pepindhane mimi lan mituno

Wis jamak lumrahe
Yen wong urip coba lan godhane gedhe
Supradene
Ora nganti ndadak dadi gawe

Rino wengi dadi ati
Wong prasojo alus bebudene
Sabar tur gemati
Momong yogo ugo lan batine



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (42)
Monroeintom [Fri, 17 Dec 2021 - 21:56:10]
daieog https://stromectolr.com ivermectin lotion price
BernardDes [Wed, 15 Dec 2021 - 17:51:12]
http://plaquenils.com/ plaquenil south africa
BernardDes [Mon, 13 Dec 2021 - 01:46:26]
https://stromectols.com/ ivermectin price usa
Anthonysnumn [Sat, 11 Dec 2021 - 00:34:49]
drug viagra <a href=" http://viasild24.online/# ">how to take viagra for maximum effect</a> best time to take viagra
Anthonysnumn [Thu, 09 Dec 2021 - 13:24:33]
drug viagra <a href=" http://viasild24.online/# ">how to take sildenafil 20 mg</a> how to take viagra for maximum effect
View All Comments on Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 24421
Bookmark and Share