AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Warga kampung bantaran kali Kampung Pulo, Jakarta Timur belum siap direlokasi ke Rumah Susun Sederha ... Read More »
Published: Tue, 04 Feb 2020 - 08:45:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 161/308
Comments: 0/0
Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

DADI ATI


Nggoleki sing koyo ngopo
Wong nyatane kelakon seprene
Angger angger gendro
Wekasane malah mbangun tresno

Dudu bondho dudu rupo
Mung atine dadi tetaline
Guyub rukun setyo
Pepindhane mimi lan mituno

Wis jamak lumrahe
Yen wong urip coba lan godhane gedhe
Supradene
Ora nganti ndadak dadi gawe

Rino wengi dadi ati
Wong prasojo alus bebudene
Sabar tur gemati
Momong yogo ugo lan batine



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 50811
Bookmark and Share