AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ini dia tempat wisata paling ekstrim di dunia yang perlu anda kunjungi. Bagi orang yang punya nyali ... Read More »
Published: Tue, 04 Feb 2020 - 08:45:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1261/1596
Comments: 0/24
Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

DADI ATI


Nggoleki sing koyo ngopo
Wong nyatane kelakon seprene
Angger angger gendro
Wekasane malah mbangun tresno

Dudu bondho dudu rupo
Mung atine dadi tetaline
Guyub rukun setyo
Pepindhane mimi lan mituno

Wis jamak lumrahe
Yen wong urip coba lan godhane gedhe
Supradene
Ora nganti ndadak dadi gawe

Rino wengi dadi ati
Wong prasojo alus bebudene
Sabar tur gemati
Momong yogo ugo lan batine



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (24)
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:17:11]
https://stromectolst.com/# ivermectin 4
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 22:20:58]
cheap medication <a href=" https://rxfastrx.com/# ">treatment for erectile dysfunction</a> - medicine for ed
Stevehit [Sun, 10 Oct 2021 - 17:17:38]
genric viagra on line <a href=" http://edviagralove.com/# ">getting viagra in cape town</a> - viagra overdose symptoms
how to buy viagra without insurance
StephenJearm [Thu, 07 Oct 2021 - 20:59:04]
https://edcialislove.com/# cialis dosage recommended
purchase cialis online cheap
JerryCoica [Mon, 04 Oct 2021 - 16:11:44]
prednisone medication <a href=" http://prednisonert.online/# ">generic prednisone</a> - where can i buy prednisone online without a prescription
View All Comments on Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 90209
Bookmark and Share