AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Siapa yang tidak pernah pacaran? Hehe... Kebanyakan dari kita pernah pacaran, sebelum memutuskan unt ... Read More »
Published: Tue, 04 Feb 2020 - 08:45:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 34/369
Comments: 0/0
Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

DADI ATI


Nggoleki sing koyo ngopo
Wong nyatane kelakon seprene
Angger angger gendro
Wekasane malah mbangun tresno

Dudu bondho dudu rupo
Mung atine dadi tetaline
Guyub rukun setyo
Pepindhane mimi lan mituno

Wis jamak lumrahe
Yen wong urip coba lan godhane gedhe
Supradene
Ora nganti ndadak dadi gawe

Rino wengi dadi ati
Wong prasojo alus bebudene
Sabar tur gemati
Momong yogo ugo lan batine



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 96823
Bookmark and Share