AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kanker Ovarium (Ovarian Cancer) atau disebut juga sebagai kanker indung telur merupakan salah satu t ... Read More »
Published: Fri, 31 Jan 2020 - 10:13:37
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1589/1842
Comments: 0/152
Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DALAN LIYANE By Hendra Kumbara


Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo sing ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru-jerune
Kowe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen neng njero ati
Dewe wis ra dadi siji

Yo wis ben tak lakoni nganti, sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem, esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten-sinten

Yo wis ben mung tak pendem roso, sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo, urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten matur nuwun



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (152)
Franksnups [Thu, 21 Apr 2022 - 04:41:48]
clomid tablets for sale <a href=" https://clomidmst.com/# ">how to get clomid pills</a> clomid uk cost
Franksnups [Tue, 19 Apr 2022 - 22:25:54]
ed medications <a href=" https://drugsmst.com/# ">what type of medicine is prescribed for allergies</a> drug pharmacy
Franksnups [Mon, 18 Apr 2022 - 16:01:57]
can i order clomid online <a href=" https://clomidmst.com/# ">buying clomid in mexico</a> where can you get clomid
Franksnups [Fri, 15 Apr 2022 - 23:42:45]
buy clomid uk <a href=" https://clomiden.fun/# ">clomid generic</a> clomid online fast shipping
Franksnups [Thu, 14 Apr 2022 - 14:46:26]
amoxicillin 200 mg tablet <a href=" http://amoxilen.store/# ">amoxicillin 500mg tablets price in india</a> amoxicillin 500 mg online
View All Comments on Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 76879
Bookmark and Share