AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kalian pasti pernah bikin makanan cemilan misalnya kentang goreng, Cuma sayangnya hasilnya tidak seg ... Read More »
Published: Wed, 29 Jan 2020 - 09:01:34
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/217
Comments: 0/0
Lirik Lagu DEMI KOWE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu DEMI KOWE (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu DEMI KOWE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DEMI KOWE (Full)


Dik aku bali, arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi, amung nggolek rejeki
Tak buktek ke kowe ojo mbedo ati

Wis seprene suwene
Aku lungo ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe, ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang, senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe, tekan matiku


Aku lungo ra ngilang, nanging mergo kahanan
Aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan, karo nggolek modal
Dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

Mugo Gusti ngijabahi, aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu, ngancani uripmu
Mergo yo mung kowe, sing nggawe seneng atiku


Wis seprene suwene
Aku lungo ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe, ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang, senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe, tekan matiku


Mergo tresno aku iso, adoh paran jogo roso
Godaan teko, nanging aku ora ngiwo
Saiki wes urip bareng, susah seneng dilakoni
Ono kowe aku wani, ngadepi urip iki

Matur suwun, wis gelem nompo aku
Sampun percoyo, karo janji-janjiku
Bakal tak jogo, tekaning patiku
Kanggoku awakmu kui, harga diriku

Wis seprene suwene
Aku lungo ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo…
Demi kowe, ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang, senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe, tekan matiku

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe, ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang, senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe, tekan matiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KIJING MIRING


Ayo ayo mas, iki piye
Ayo mas, kijing miring
Mangan roti entek l ... Read More »
Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNGITING ASMORO


Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung ... Read More »
Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TONDO MOTO


Senadyan to ora mitro
Tondo moto, sing tak tompo
Senadyan amung se ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 75326
Bookmark and Share