AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Yang suka nonton film atau movie, alangkah bagusnya kalau di biasakan nonton film yang bisa menambah ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 10:11:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 10/163
Comments: 0/0
Lirik Lagu DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala


Intro:
Ora usah ngurusi, urusane wong liyo
Ojo butuh ngawur, rejeki ono sing ngatur
Ora usah ngurusi, urusane wong liyo
Penting sregep kerjo, kanggo mikir keluargo


Lirik:
Kabeh wis ngrasakke, lelakone wong urip
Bungah susah, nibo tangi
Kabeh wis nglakoni

Dalan rejeki manungso, ora iso podo
Kari usahane, lan dongane
Di akehi syukure

Ora usah ngurusi, urusane wong liyo
Ojo butuh ngawur, rejeki ono sing ngatur
Ora usah ngurusi, urusane wong liyo
Penting sregep kerjo, kanggo mikir kelu~argo


Rekoso aku kok ece, kepenak mbok rasani
Susahku kok geguyu, nelongso tenan uripku
Pancen iki dalane, wes dadi nasibku
Sregepo nyambut gawe, ben iso umum kancane

Uwis tak sabarke, tak trimo meneng wae
Tak dongak ake kanggo kowe
Ndang sadar pikire


Kabeh wis ngrasakke, lelakone wong urip
Bungah susah, nibo tangi
Kabeh wis nglakoni

Dalan rejeki menungso, ora iso podo
Gari usahane, lan dongane
Diakehi syukure

Ora usah ngurusi, urusane wong liyo
Ojo butuh ngawur, rejeki ono sing ngatur
Ora usah ngurusi, urusane wong liyo
Penting sregep kerjo, kanggo mikir keluargo

Rekoso aku kok ece, kepenak mbok rasani
Susahku mbok geguyu, nelonggso tenan uripku
Pancen iki dalane wis dadi nasibku
Sregep o nyambut gawe, ben iso umum kancane

Uwis tak sabarke, tak trimo meneng wae
Tak dongakake, kanggo kowe
Ndang sadar pikire



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 79735
Bookmark and Share