AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mempunyai kulit yang kering, memang membuat kita kurang percaya diri. Jika dibiarkan, kulit yang ker ... Read More »
Published: Sun, 19 Jan 2020 - 13:40:31
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/776
Comments: 0/0
Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

FOTOMU (Photomu)


Fotomu sing no hpku, wong ayu
Tak sawang rinten lan dalu
Andheng-andheng ning pilingan
Dipandeng so-yo tambah kelingan

Sopo wonge sing ora bingung, duh-aduh biyung
Ayune jan tumpuk undhung
Yen mesem anggeget lathi
Rino wengi mung tansah ngreridu ati

Rindu rindu yen aku rindu
Nyawang Potomu, nambahi kangenku
Tak sawang ambal ping sewu
Soyo kalem, nempel neng dadaku

Selalu terbayang-bayang, duh-aduh sayang
Aku kang nandang kasmaran
Jroning batin montang-manting
Mung sumelang, mbesuk yen ra biso nyanding



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BLEGEDUT


Nak-enak, ning omah gumletak
Tangi-tangi, yen wis dicepaki
Piring ke ... Read More »
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing pang ... Read More »
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi s ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 29385
Bookmark and Share