AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kalau kita bertanya operator mana yang memiliki sinyal jaringan yang paling stabil, mungkin kita sem ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 07:37:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 915/1089
Comments: 0/69
Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

GEDE ROSO (Full) By Abah Lala


Intro:
Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro..
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe


Lirik:
Kudu piye maneh
Anggonku mbuktek-ke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wes tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pinginku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede, roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh
Anggonku mbuktek-ke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wis tak perjuang-ke
Nganti bingung kudu piye
Penginku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede, roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe


Gede, roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Gede, roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (69)
EdwinTaw [Mon, 24 Jan 2022 - 21:49:43]
Levitra Oral Jelly <a href=" https://pharmfastd.com/ ">mexican pharmacy online</a> - Celexa
https://pillfast24.com/ generic viagra online pharmacy
Sustiva shoppers pharmacy women's health
EdwinTaw [Sun, 23 Jan 2022 - 16:20:15]
international drug mart canadian pharmacy online store <a href=" https://pharmfastd.com/ ">canada drug prices</a> - reputable canadian mail order pharmacies
https://canadarxfast.com/ best price prescription drugs
Asendin buy cheap ed pills walmart pharmacy viagra
EdwinTaw [Sat, 22 Jan 2022 - 10:05:45]
anti-depressants <a href=" https://pillfast24.com/ ">cheapest meds online</a> - Benemid
https://pillfast24.com/ pharmacy
Isoptin SR online medicine tablets shopping canada drugs online
Albertsah [Thu, 20 Jan 2022 - 07:25:03]
stromectol drug <a href=" https://stromectol1st.com/# ">stromectol tablets</a> - buy stromectol
https://stromectol1st.com/# where to buy stromectol
ivermectin cream uk ivermectin for humans for sale stromectol generic
Albertsah [Tue, 18 Jan 2022 - 13:02:50]
ivermectin 3mg pill <a href=" http://stromectol1st.com/# ">cost of ivermectin medicine</a> - ivermectin tablets order
http://stromectol1st.com/# where to buy stromectol online
ivermectin pills human ivermectin for humans for sale ivermectin lotion price
View All Comments on Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 71370
Bookmark and Share