AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SLENDANG SUTRO KUNING Slendang sutro kuning Tondo moto kang tak wenehake Nalik ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 07:37:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/344
Comments: 0/0
Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

GEDE ROSO (Full) By Abah Lala


Intro:
Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro..
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe


Lirik:
Kudu piye maneh
Anggonku mbuktek-ke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wes tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pinginku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro..
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh
Anggonku mbuktek-ke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan..

Wis tak perjuang-ke
Nganti bingung kudu piye
Penginku mung siji
Nyenengke atimu..

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe..


Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio sio

Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe..



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu NGIMPI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGIMPI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGIMPI


Sripat-sripit
Lambehane mrak kesimping
Gandhes luwes
Wiragane anglam-l ... Read More »
Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRESNO BOJONE WONG


Yen eling, naliko semono
Kowe teko, arep ngomong opo
Nang n ... Read More »
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra k ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 91055
Bookmark and Share