AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mungkin ini adalah hal menarik yang lepas dari pengamatan anda pas waktu kemarin mudik lebaran, teru ... Read More »
Published: Tue, 21 Jan 2020 - 18:03:27
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 8/639
Comments: 0/0
Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELANG KALUNG


Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biyen-biyene
Tresno aku nganti sak lawase

Opo kowe ra kelingan
Janji pengen urip bebarengan
Ben dino amung tak roso
Opo pancen sliramu ra kroso

Opo sliramu ra getun
Mung rekoso urip ono nggunung
Bungah susah dilakoni
Yen rejeki ono sing maringi

Gelang kalung dadi saksi
Mugo sliramu ra bakal nyidrani
Wiwit ndunyo nganti akhir
Duh wong bagus sing tak pikir-pikir



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KALULUT


Jane kurang bagus, pasuryane
Nanging malah, gawe bingung
Secawu priyo ... Read More »
Lirik Lagu CINTA TAK TERPISAHKAN (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CINTA TAK TERPISAHKAN (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

CINTA TAK TERPISAHKAN (Duet)


Lk:
Duh Denok gandulaning ati, tegane nyulayani
J ... Read More »
Lirik Lagu MELATI RINONCE (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MELATI RINONCE (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MELATI RINONCE (Bowo)


Bowo:
Kang kadulu
Reroncen melathi
Malelo katonton
Rin ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 31677
Bookmark and Share