AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Mau daftar PNS? Berikut ini adalah Syarat yang harus dipenuhi oleh pelamar Calon Pegawai Negeri Sip ... Read More »
Published: Sun, 16 Jun 2019 - 21:36:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 818/1885
Comments: 0/0
Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari

Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari

GELO


Neng ngendi nggonku ngoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nelesi pipiku

Yen pancene ora tresno
Mbokyo kondo sing prasojo
Ojo gawe gelo ati
Aku ora bakal nggondeli

Koyo ngene lelakonku
Biyen ngopo kok ndadak ketemu
Yen pancen e ditinggalne
Gawe gelo ati sak lawase


Semoga bermanfaat.
----------
#lirik-lagu-gelo-karawitan-campursari-mp3
#lirik-lagu-gelo-karawitan-campursari-youtube
#lirik-lagu-gelo-karawitan-campursari-indonesia
#lirik-lagu-gelo-karawitan-campursari-hari
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis da ... Read More »
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan ... Read More »
Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan

GOOD MORNING LOVE


They say if you love someone, let them free
But right now I just know for sure it’s time to keep
The best thing life could ever give, i’m truly blessed
It is y ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 38569
Bookmark and Share