AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pekan lalu nilai tukar Rupiah terhadap Dollar US, hampir menyentuh Rp 15.000 per Dollar US. Tapi sec ... Read More »
Published: Mon, 30 Mar 2020 - 16:18:48
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/350
Comments: 0/0
Lirik Lagu GETHUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu GETHUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GETHUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETHUK


Sore-sore, padang bulan
Ayo konco, podo dolanan
Rene-rene, bebarengan
Rame-rame, e.. do gegojegan

Kae-kae, rembulane
Yen disawang, kok ngawe-awe
Koyo-koyo, ngelingake
Konco kabeh, ojo pdo turu sore

Getuk, asale soko telo
Moto ngantuk, iku tambane opo
Alah getuk, asale soko telo mas
Yen ra petuk, atine ojo gelo

Ojo ngono mas
Ojo-ojo ngono
Kadung janji mas
Aku mengko gelo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROJENG


Pating klempor, krungu swarane pit montor
Rame-rame, sak tengahe dalan g ... Read More »
Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BALUNGAN KERE


Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sakiki isih kelingan
Kowe sing ta ... Read More »
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SESIDEMAN


Bowo:
Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 18124
Bookmark and Share