AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Rencananya tengah malam nanti, jam 00:00 tanggal 5 Januari 2016, Pemerintah akan menurunkan harga BB ... Read More »
Published: Sun, 16 Feb 2020 - 08:38:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/222
Comments: 0/0
Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETUN NGANTI PIKUN


Naliko pisan ketemu
Esemu dadi gregeting atiku
Aku ra nglegewo
Siro teko kondho tresno

Larane atiku iki
Ora nyono lungo cidro janji
Lelakon kawuri
Mung tansah ngreridu ati

Antuk jampi luwih manis
Nadyan amung lamis
Rasaku antuk tombo
Ora ngiro usodo dadi memolo

Duh gusti niki kepripun
Dituturi kulo mboten purun
Rinten dalu muwun
Dadi getun nganti pikun



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CAPING GUNUNG


Bowo:
Saben bengi, nyawang konang
Yen memajang mung karo, janur ... Read More »
Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO ASMORO (Duet)


Lk:
Aduh wong manis
Nalikane, sepisan ketemu
Eneng kono k ... Read More »
Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 38790
Bookmark and Share