AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Dengan memakai alat analisa website (Web Analytics Tools) gratis dan berbayar ini, memungkinkan kita ... Read More »
Published: Sun, 16 Feb 2020 - 08:38:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 119/264
Comments: 0/0
Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETUN NGANTI PIKUN


Naliko pisan ketemu
Esemu dadi gregeting atiku
Aku ra nglegewo
Siro teko kondho tresno

Larane atiku iki
Ora nyono lungo cidro janji
Lelakon kawuri
Mung tansah ngreridu ati

Antuk jampi luwih manis
Nadyan amung lamis
Rasaku antuk tombo
Ora ngiro usodo dadi memolo

Duh gusti niki kepripun
Dituturi kulo mboten purun
Rinten dalu muwun
Dadi getun nganti pikun



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 81346
Bookmark and Share