AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 19 August 2019 - 13:03:57
Random News
Apakah anda wanita yang sedang jatuh cinta dan berharap cinta anda berbalas? Tenang, saya punya 10 ... Read More »
Published: Mon, 17 Jun 2019 - 14:02:32
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/117
Comments: 0/0
Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari

Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari

GUBUK ASMORO


Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae mbiyen tak nggo leren
Ning cagak kebak tulisan
Warno abang tondo isih prawan

Jenenge gubug asmoro
Mbiyen kae tak nggo andum tresno
Tanpo bantal tanpo kloso
Bot-abote ketaman asmoro

Gubuk kae nyimpen wadi
Wiwit mbiyen tumeko saiki
Gubuk kae kebak crito
Wayah wengi nganti gagat rino

Catetan sak jroning ati
Datan luntur soyo merak ati
Aku kowe dadi garwo
Mergo leren ning gubuk asmoro



Semoga bermanfaat.
----------
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-indonesia
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-gratis
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-mp3
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-dan
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari

IRENG MANIS


Yen kelingan lelakonku, jamane
Naliko ing pamulangan
Aku duwe konco putri, grapyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku, perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku ... Read More »
Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wus prasojo hanambut branti

Sri huning datan nggrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo ... Read More »
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
Pingin mangan rasane, koyo ra doyan
Pingin ngombe rasane, mandhek ning gulu

Pr:
Wong bagus kembang jiwo ragaku ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 32246
Bookmark and Share