AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Masyarakat kita sudah biasa memberikan makanan seperti di bawah ini kepada bayi. Tapi menurut dokter ... Read More »
Published: Mon, 17 Jun 2019 - 14:02:32
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 24/257
Comments: 0/0
Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari

Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari

GUBUK ASMORO


Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae mbiyen tak nggo leren
Ning cagak kebak tulisan
Warno abang tondo isih prawan

Jenenge gubug asmoro
Mbiyen kae tak nggo andum tresno
Tanpo bantal tanpo kloso
Bot-abote ketaman asmoro

Gubuk kae nyimpen wadi
Wiwit mbiyen tumeko saiki
Gubuk kae kebak crito
Wayah wengi nganti gagat rino

Catetan sak jroning ati
Datan luntur soyo merak ati
Aku kowe dadi garwo
Mergo leren ning gubuk asmoro



Semoga bermanfaat.
----------
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-indonesia
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-gratis
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-mp3
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-dan
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngudang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhk ... Read More »
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Ternyata JK Rowling Itu Bukan Milyarder - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Ternyata JK Rowling Itu Bukan Milyarder

Siapakah J.K. Rowling? Dia adalah penulis novel Film Harry Potter.
Sebelum novel pertamanya yang berjudul Harry Potter and the Philosopher's Stone laku terjual sampai 107 juta copy, J. K. Rowling ada ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 53338
Bookmark and Share