AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Umat muslim di Indonesia masih jauh lebih beruntung jika dibandingkan dengan umat muslim di Rusia U ... Read More »
Published: Fri, 03 Jan 2020 - 18:05:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/170
Comments: 0/0
Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANGENTENI


Aku ngenteni tekamu
Koyo ngenteni mudhuning wahyu
Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu
Duh kusumo, pepujanku..

Tak jaluk jo cidro janji
Duh kangmas, siro wong merak ati
Amung siro dadi ati rino wengi
Aku tansah hangenteni..

Mugo-mugo..
Tetepo tansah sumanding
Kadyo ganti
Duh wong manis, lencir kuning

Kledang-kledang kae teko
Pranyoto janjine datan cidro
Gelang alit welut wiso sak umpomo
Ojo lali kalih kulo..



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PACOBANING URIP Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PACOBANING URIP Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PACOBANING URIP


Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak ... Read More »
Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGRENTENGI WEDOKAN (Duet)


Pr:
Cubo sawangen mas, ngarep mburi lan ngiringan
An ... Read More »
Lirik Lagu ATI KESIKSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo nge ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 23609
Bookmark and Share