AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: NGIMPI Bowo: Ngmboro ing, awang-awang Hangelangut bebasan, tanpo tepi Narabas ... Read More »
Published: Fri, 03 Jan 2020 - 18:05:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/438
Comments: 0/0
Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANGENTENI


Aku ngenteni tekamu
Koyo ngenteni mudhuning wahyu
Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu
Duh kusumo, pepujanku..

Tak jaluk jo cidro janji
Duh kangmas, siro wong merak ati
Amung siro dadi ati rino wengi
Aku tansah hangenteni..

Mugo-mugo..
Tetepo tansah sumanding
Kadyo ganti
Duh wong manis, lencir kuning

Kledang-kledang kae teko
Pranyoto janjine datan cidro
Gelang alit welut wiso sak umpomo
Ojo lali kalih kulo..



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SOKO OPO ATIMU


Dalane cerito aku ro kowe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo ... Read More »
Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SI KUCING


Ndek mau bengi, trus montang-manting
Tanpo turu, atiku tansah klisika ... Read More »
Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

YEN ING TAWANG ONO LINTANG


Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tek ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 96078
Bookmark and Share