AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Saat ini kita lihat dengan ke dua mata kita dengan jelas dan nyata, begitu hiruk pikuk dan sibuknya ... Read More »
Published: Fri, 12 Jun 2020 - 13:42:07
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/148
Comments: 0/0
Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ILANG TRESNANE By Didi Kempot


Tak trima-trimakke
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku
Ora nglila ake

Ning nyatane
Kudu koyo ngene
Mugo-mugo
Bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali kepiye sumpahe
Naliko kae

Ning saiki
Kok ngene dadine
Tresnamu jebul
Mung ono lambe
Mung ono lambe


Ending:
Klopo sing tak tandur
Limang tahun sing kepungkur
Wis tukul godonge
Wis dadi janur

Janur sing semampir
Ono ing ngarep omahmu
Nanging sing nyanding kowe
Dudu awakku
Dudu aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 22761
Bookmark and Share