AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, ternyata ada posisi tidur yang terbaik, jika anda sedang mengangalami sakit tertentu, ... Read More »
Published: Fri, 12 Jun 2020 - 13:42:07
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 331/476
Comments: 0/12
Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ILANG TRESNANE By Didi Kempot


Tak trima-trimakke
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku
Ora nglila ake

Ning nyatane
Kudu koyo ngene
Mugo-mugo
Bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali kepiye sumpahe
Naliko kae

Ning saiki
Kok ngene dadine
Tresnamu jebul
Mung ono lambe
Mung ono lambe


Ending:
Klopo sing tak tandur
Limang tahun sing kepungkur
Wis tukul godonge
Wis dadi janur

Janur sing semampir
Ono ing ngarep omahmu
Nanging sing nyanding kowe
Dudu awakku
Dudu aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (12)
Jerryprips [Sun, 19 Sep 2021 - 03:46:34]
pain medications without a prescription <a href=" https://withoutdoctorprescription.com/# ">ed pills for sale</a> - pharmacy medications
TerryBiree [Mon, 13 Sep 2021 - 13:38:25]
ivermectin where to buy <a href=" https://ivermectincovi.com/# ">ivermectin for humans</a> - ivermectin 50ml
TerryBiree [Thu, 09 Sep 2021 - 22:25:45]
ways to treat erectile dysfunction <a href=" http://canadarxmgz.online# ">most trusted canadian online pharmacies</a> - best medicine for ed
TerryBiree [Wed, 08 Sep 2021 - 10:08:47]
viagra 100mg price <a href=" http://viagramgz.online/# ">viagra without a doctor prescription usa</a> - viagra cost per pill
TerryBiree [Mon, 06 Sep 2021 - 23:41:43]
buy ed pills <a href=" http://indiarxmgz.com/# ">rx online india</a> - men with ed
View All Comments on Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 77688
Bookmark and Share