AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sakit pinggang banyak penyebabnya, mulai dari yang ringan sampai pada penyebab yang berat atau seriu ... Read More »
Published: Sun, 12 Jan 2020 - 17:55:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/157
Comments: 0/0
Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IMBANGONO KATRESNANKU


Saben dino mung ngalamun
Jroning sepi, sepi samun
Amung tansah kadulu
Wewayanganmu, duh nimas wong ayu

Linali tan biso lali
Soyo angrerujit ati
Lelewamu cah manis
Amung kumantil ing panduking netro

Opo tego siro nimas cidro ing janji
Misahke katresnan jati
Lamun mangkono piye katresnanmu
Piye Katresnanmu..

Mongko nimas katresnanku
Bebasane tan biso tinuku
Cunduk lan prasetyaku
Tak korbanake jiwo lan ragaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGENING ATI (Kangene Ati)


Sewindu suwe lawase
Kowe lungo pamit karo aku
Duh ... Read More »
Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELO


Ning ngendi nggonku ngoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak p ... Read More »
Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JOKO MLARAT


Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho du ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 74136
Bookmark and Share