AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sejak jaman Rasulullah Muhammada SAW, Beliau menganjurkan minum air putih. Karena air putih banyak s ... Read More »
Published: Sun, 12 Jan 2020 - 17:55:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/163
Comments: 0/0
Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IMBANGONO KATRESNANKU


Saben dino mung ngalamun
Jroning sepi, sepi samun
Amung tansah kadulu
Wewayanganmu, duh nimas wong ayu

Linali tan biso lali
Soyo angrerujit ati
Lelewamu cah manis
Amung kumantil ing panduking netro

Opo tego siro nimas cidro ing janji
Misahke katresnan jati
Lamun mangkono piye katresnanmu
Piye Katresnanmu..

Mongko nimas katresnanku
Bebasane tan biso tinuku
Cunduk lan prasetyaku
Tak korbanake jiwo lan ragaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 81982
Bookmark and Share