AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, kehamilan merupakan sebuah momen yang sangat dinanti nantikan oleh setiap wanita yang ... Read More »
Published: Wed, 11 Mar 2020 - 13:31:09
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/151
Comments: 0/0
Lirik Lagu IMPENKU Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu IMPENKU Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu IMPENKU Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IMPENKU


Ndek mau bengi
Wancine jam siji
Kedadak tangi
Krungu uwong nothok kori

Tak rungok-ake
Keprungu guyune
Tak bagek-ake
Mangsu-li me-sem a-ngawe

Alon-alon
Aku ngajak guyon
Terus sumanding
Wonge ilang, jebul guling

Aduh impenku
Suwe ra ketemu
Tego mring aku, wong ayu
Piye kabarmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden ... Read More »
Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari

Lirik Lagu:

KIDUNG WAHYU KOLOSEBO


Rumekso ingsun, laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo, ... Read More »
Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWINDU (Langgam)


Tak enteni ning gisiking ati kang suci
Tak bundeli snadyan ta ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 95909
Bookmark and Share