AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kayu manis merupakan rempah-rempah yang sering digunakan sebagai pemanis dan penyedap masakan. Kayu ... Read More »
Published: Mon, 08 Jul 2019 - 19:22:36
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/1319
Comments: 0/0
Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IRENG MANIS


Yen kelingan lelakonku, jamane
Naliko ing pamulangan
Aku duwe konco putri, grapyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku, perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku tresno, margo
Kelingan ireng manise

Nanging cuwo
Ora biso urip bebarengan
Senajan aku wis sumpah
Tetep tresno lahir batin, eee, eeee

Mung jalaran pepisahan, dipekso
Omah-omah wong tuwane
Tresnaku ra biso ilang, margo
Kelingan ireng manise



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JANDA BARU (Duet) Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANDA BARU (Duet) Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANDA BARU (Duet)


Lk:
Deg-degan dik, dik
Deg-degan dik, dik
Deg-degan, atiku ... Read More »
Lirik Lagu MUNDUR ALON-ALON Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MUNDUR ALON-ALON Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

MUNDUR ALON-ALON


Aku ngalah dudu mergo, aku wes ra sayang
Aku mundur dudu mergo ... Read More »
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANAKE SOPO (Duet)


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembr ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 23454
Bookmark and Share