AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Thu, 19 September 2019 - 01:15:39
Random News
Bismillah.... Masih ingatkah permohonan yang pernah kita pinta padaNya.. Dalam sujud yang tak istime ... Read More »
Published: Mon, 08 Jul 2019 - 19:22:36
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/377
Comments: 0/0
Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari

IRENG MANIS


Yen kelingan lelakonku, jamane
Naliko ing pamulangan
Aku duwe konco putri, grapyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku, perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku tresno, margo
Kelingan ireng manise

Nanging cuwo
Ora biso urip bebarengan
Senajan aku wis sumpah
Tetep tresno lahir batin, eee, eeee

Mung jalaran pepisahan, dipekso
Omah-omah wong tuwane
Tresnaku ra biso ilang, margo
Kelingan ireng manise



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan guyumu

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis da ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 79843
Bookmark and Share