AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sebagaimana kita ketahui selama ini bahwa kanker hanya bisa diobati dengan terapi kemo. Namun tampak ... Read More »
Published: Mon, 08 Jul 2019 - 19:22:36
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/938
Comments: 0/0
Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IRENG MANIS


Yen kelingan lelakonku, jamane
Naliko ing pamulangan
Aku duwe konco putri, grapyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku, perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku tresno, margo
Kelingan ireng manise

Nanging cuwo
Ora biso urip bebarengan
Senajan aku wis sumpah
Tetep tresno lahir batin, eee, eeee

Mung jalaran pepisahan, dipekso
Omah-omah wong tuwane
Tresnaku ra biso ilang, margo
Kelingan ireng manise



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWINDU (Langgam)


Tak enteni ning gisiking ati kang suci
Tak bundeli snadyan ta ... Read More »
Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

AJURING ATI


Laraning atiku
Bareng krungu ngendikamu
Koyo-koyo ri marung
Sing ... Read More »
Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG MAWAR


Kembang mawar, seng tak kagumi
Mekar ing tengah wengi
Sumpah ja ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 69142
Bookmark and Share