AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: APAKAH ITU CINTA (Full) By: Ipank Itu Itu Cinta Apakah itu cinta Bertanya Ta ... Read More »
Published: Fri, 19 Aug 2022 - 21:08:06
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 99/250
Comments: 0/0
Lirik Lagu ISO TANPO KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu ISO TANPO KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ISO TANPO KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

ISO TANPO KOWE
By: Denny Caknan


Ademe wengi iki
Ngelingke sumpah lan janji
Sing wis mbok blenjani
Karo koe cah ayu
Sing wes gawe tatu
Teko ning uripku

Semilir angin ndalu
Ngelingke esem guyumu
Soyo nambah jeru
Jeru tembus ning dodo
Mergo mbok tinggalno
Koe milih wong liyo

Opo ra ngelingi, sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi, pas koe susah ati
Saiki wes bedo, koe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane, tak kuat-kuatke
Tak ikhlas-ikhlaske, nanging bakal tak buktike
Dongaku nggo koe, langgeng saklawase
Aku isoh tanpo koe


Semilir angin ndalu
Ngelingke esem guyumu
Soyo nambah jeru
Jeru tembus ning dodo
Mergo mbok tinggalno
Koe milih wong liyo

Opo ra ngelingi, sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi, pas koe susah ati
Saiki wes bedo, koe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane, tak kuat-kuatke
Tak ikhlas-ikhlaske, nanging bakal tak buktike
Dongaku nggo koe, langgeng selawase
Aku isoh tanpo koe

Opo ra ngelingi, sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi, pas koe susah ati
Saiki wes bedo, koe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane, tak kuat-kuatke
Tak ikhlas-ikhlaske, nanging bakal tak buktike
Dongaku nggo koe, langgeng selawase
Aku isoh tanpo koe

Dongaku nggo koe, langgeng selawase
Aku isoh tanpo koe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 15207
Bookmark and Share