AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Bagi yang tempatnya jauh dari Pemancar atau Tower Provider TeleKomunikasi, antena ini sangat membant ... Read More »
Published: Sat, 21 Mar 2020 - 06:44:37
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/189
Comments: 0/0
Lirik Lagu JANDA BARU (Duet) Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu JANDA BARU (Duet) Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JANDA BARU (Duet) Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANDA BARU (Duet)


Lk:
Deg-degan dik, dik
Deg-degan dik, dik
Deg-degan, atiku deg-degan
Nalikane, aku krungu kabare
Ora ngiro, aku ora nglegewo
Opo bener sliramu wis pisahan

Pr:
Tratapan mas, mas
Tratapan mas, mas
Tratapan, jantungku tratapan
Nalikane, kepanggih kalih sampeyan
Tak kiro sampeyan isih bujang
Alah jebulane, sampeyan dudo anyaran

Lk:
Gethuk dik, gethuke telo
Mumpung kepethuk dik
Ayo gek ndang ngopo

Pr:
Tuku duku mas
Neng kutho semarang
Lagi ketemu, lha kok wani pegang-pegang

Lk:
Sabtu dik, maleme minggu
Aduh wong ayu
Ojo gawe gelo atiku

Pr:
Menyang solo mas
Tuku slendang biru
Ojo sembrono, nadyan aku janda baru



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra k ... Read More »
Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ELING-ELING


Tak eling-eling
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku
C ... Read More »
Lirik Lagu ATI KESIKSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo nge ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 24866
Bookmark and Share