AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Anda pasti sudah ada yang tau kunyit putih? atau malah mungkin sudah sering meng-konsumsinya?ok sist ... Read More »
Published: Mon, 13 Jan 2020 - 08:41:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/139
Comments: 0/0
Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANGAN KORO


Saiki, jaman reformasi
Pembangunan, kutho Sragen Asri
Dalan-dalan tansah katon rapi
Masyarakat, guyub rukun lan nyawiji

Kelingan, jamane semono
Dino-dino, uripe rekoso
Paribasan, ora mangan sego
Saben dino, mangan tiwul jangan koro

Prihatin, perih jo dibatin
Rejeki, ono sing maringi
Mulane, kowe ojo lali
Bektio, mring ngersane Gusti

Saiki, jamane wis bedo
Ndeso kutho, sasat ora bedo
Mbiyen mulo, mung tansah rekoso
Ning saiki, biso labuh mring Negoro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JAMBU ALAS (Duet) Full By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAMBU ALAS (Duet) Full By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

JAMBU ALAS (Duet) Full By Didi Kempot


Lk:
Kelingan manis eseme
Trus kelingan, ... Read More »
Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON PUNGKRUK (Protelon Pungkruk)


Ning pertelon pungkruk
Welingmu karo aku ... Read More »
Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janu ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 38511
Bookmark and Share