AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sudah terbiasa sebagian besar orang Indonesia makan nasi, dan katanya makan apapun kalau belum makan ... Read More »
Published: Mon, 13 Jan 2020 - 08:41:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/728
Comments: 0/0
Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANGAN KORO


Saiki, jaman reformasi
Pembangunan, kutho Sragen Asri
Dalan-dalan tansah katon rapi
Masyarakat, guyub rukun lan nyawiji

Kelingan, jamane semono
Dino-dino, uripe rekoso
Paribasan, ora mangan sego
Saben dino, mangan tiwul jangan koro

Prihatin, perih jo dibatin
Rejeki, ono sing maringi
Mulane, kowe ojo lali
Bektio, mring ngersane Gusti

Saiki, jamane wis bedo
Ndeso kutho, sasat ora bedo
Mbiyen mulo, mung tansah rekoso
Ning saiki, biso labuh mring Negoro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung ... Read More »
Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KATRESNAN


Tak regem-regem layangmu
Lan tak cekel tumempel dadaku
Rasane ... Read More »
Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain

Lirik Lagu:

OPEN YOUR EYES


Look around your self
Can't you see this wonder
Spread in fron ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 62277
Bookmark and Share