AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Cara menghilangkan bekas jerawat dengan alat dan bahan tradisional jauh lebih baik di bandingkan den ... Read More »
Published: Mon, 10 Feb 2020 - 13:19:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/188
Comments: 0/0
Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANJIKU (Duet)


Pr:
Sak umpomo, kakang dadi taman sari
Mesti wae, aku kang dadi kembange
Kembang melati, kang endah edi peni
Gawe tentrem, ati lahir lan bathine

Lk:
Sak umpomo, sliramu dadi rembulan
Mesti wae, pun kakang dadi lintange
Ing angkoso, wong loro podo guyonan
Gegojekan, andum talining katresnan

Pr:
Ning saiki, sliramu ono ning ngendi
Ning papan iki, jenengan nate janji
Sumpah janji, janji sehidup semati
Urip bareng, nganti tekan kaki nini

Lk:
Ora suwe, maneh aku enggal bali
Nganti mati, janjiku ra bakal lali
Duh wong ayu, sigarane roso jati
Ora liyo, sliramu si jantung hati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SALAM HANGAT


Salam hangat mring temanten anyar
Mugo-mugo tansah atut-runtut

... Read More »
Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IMBANGONO KATRESNANKU


Saben dino mung ngalamun
Jroning sepi, sepi samun
Amung ... Read More »
Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RESEPSI


Yen pinuju angrawuhi
Ing malam resepsi
Kakung putri ngagem
Busono kan ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 56507
Bookmark and Share