AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kampung Bena, yang terletak sekitar 22 kilometer sebelah selatan Kota Bajawa, Ibukota Kabupaten Ngad ... Read More »
Published: Mon, 10 Feb 2020 - 13:19:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 13308/14262
Comments: 0/6
Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANJIKU (Duet)


Pr:
Sak umpomo, kakang dadi taman sari
Mesti wae, aku kang dadi kembange
Kembang melati, kang endah edi peni
Gawe tentrem, ati lahir lan bathine

Lk:
Sak umpomo, sliramu dadi rembulan
Mesti wae, pun kakang dadi lintange
Ing angkoso, wong loro podo guyonan
Gegojekan, andum talining katresnan

Pr:
Ning saiki, sliramu ono ning ngendi
Ning papan iki, jenengan nate janji
Sumpah janji, janji sehidup semati
Urip bareng, nganti tekan kaki nini

Lk:
Ora suwe, maneh aku enggal bali
Nganti mati, janjiku ra bakal lali
Duh wong ayu, sigarane roso jati
Ora liyo, sliramu si jantung hati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (6)
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 09:09:42]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert 25 mg oral</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 08:33:51]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine 25mg pills</a>
DannyOrier [Sun, 09 Jul 2023 - 06:26:43]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert for sale</a>
DannyOrier [Fri, 07 Jul 2023 - 07:59:52]
<a href="http://meclizinel.top/">order antivert 25 mg sale</a>
DannyOrier [Wed, 05 Jul 2023 - 23:57:11]
<a href="http://meclizinel.top/">buy generic meclizine</a>
View All Comments on Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 91343
Bookmark and Share