AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Penyakit Keputihan merupakan masalah klasik bagi para kaum wanita. Namun jangan salah, jika tidak di ... Read More »
Published: Mon, 10 Feb 2020 - 13:19:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/345
Comments: 0/0
Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANJIKU (Duet)


Pr:
Sak umpomo, kakang dadi taman sari
Mesti wae, aku kang dadi kembange
Kembang melati, kang endah edi peni
Gawe tentrem, ati lahir lan bathine

Lk:
Sak umpomo, sliramu dadi rembulan
Mesti wae, pun kakang dadi lintange
Ing angkoso, wong loro podo guyonan
Gegojekan, andum talining katresnan

Pr:
Ning saiki, sliramu ono ning ngendi
Ning papan iki, jenengan nate janji
Sumpah janji, janji sehidup semati
Urip bareng, nganti tekan kaki nini

Lk:
Ora suwe, maneh aku enggal bali
Nganti mati, janjiku ra bakal lali
Duh wong ayu, sigarane roso jati
Ora liyo, sliramu si jantung hati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RONDO KEMPLING (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO KEMPLING (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

RONDO KEMPLING (Duet)


Lk:
Ndak pundi mbak ayu, bade tindak pundi
Kadingaren ti ... Read More »
Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ... Read More »
Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:


KETAMAN ASMORO By Didi Kempot

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso tur ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 38744
Bookmark and Share