AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, jika Istri cemberut Itu tandanya ia perlu dihibur keluarganya wabil khusus suaminya. A ... Read More »
Published: Fri, 13 Mar 2020 - 06:59:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/161
Comments: 0/0
Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JENANG GULO


Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki, kangmas
Nalikane, nandang susah
Sopo sing ngancani

Ndek semono, aku tetep setyo
sarto tetep tresno, yo kangmas
Durung nate, gawe gelo
Lan gawe kuciwo

Ning saiki bareng mukti
Kowe kok njur malah lali, marang aku
Sithik-sithik, kowe nesu
Terus ngajak padu, jo ngono ojo ngono

Opo kowe, pancen ra kelingan
Jamane ndek biyen, yo kangmas
Kowe janji, bungah susah
Podo dilakoni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak ... Read More »
Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU KUTHO By Didi Kempot


Sewu kutho, uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nang ... Read More »
Lirik Lagu JANDA BARU (Duet) Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANDA BARU (Duet) Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANDA BARU (Duet)


Lk:
Deg-degan dik, dik
Deg-degan dik, dik
Deg-degan, atiku ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 62433
Bookmark and Share