AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak orang yang bingung, terutama para siswa sekolah, bagaimana cara atau langkah-lagkah mendaftar ... Read More »
Published: Fri, 13 Mar 2020 - 06:59:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 82/247
Comments: 0/0
Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JENANG GULO


Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki, kangmas
Nalikane, nandang susah
Sopo sing ngancani

Ndek semono, aku tetep setyo
sarto tetep tresno, yo kangmas
Durung nate, gawe gelo
Lan gawe kuciwo

Ning saiki bareng mukti
Kowe kok njur malah lali, marang aku
Sithik-sithik, kowe nesu
Terus ngajak padu, jo ngono ojo ngono

Opo kowe, pancen ra kelingan
Jamane ndek biyen, yo kangmas
Kowe janji, bungah susah
Podo dilakoni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 47253
Bookmark and Share