AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ketika bayi tengah tidur pulas, tetapi tiba-tiba dia menangis dengan keras, tentu saja ibu pun jadi ... Read More »
Published: Sat, 04 Jan 2020 - 16:21:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/184
Comments: 0/0
Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JOKO MLARAT


Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo
Joko mlarat wong tuwomu pangkat
Aku rekoso uripmu wis mulyo

Iki wis wancine kowe didaupke
Karo prio bagus sing podho sugihe
Ora nyono lan ora nglegewo
Yen sliramu tego polo kromo

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Koyo ngene rasane wong ora nduwe
Tresno tenan kok anggep sepele

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Isuk tempe sorene dadi dhele
Tresnamu mung abang abang lambe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno s ... Read More »
Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain

Lirik Lagu:

OPEN YOUR EYES


Look around your self
Can't you see this wonder
Spread in fron ... Read More »
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malel ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 82636
Bookmark and Share