AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PEJUANG LDR By: Derradru Aku sabar ngenteni Sliramu nganti bali Bakal tak ele ... Read More »
Published: Sat, 04 Jan 2020 - 16:21:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3871/4423
Comments: 0/136
Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JOKO MLARAT


Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo
Joko mlarat wong tuwomu pangkat
Aku rekoso uripmu wis mulyo

Iki wis wancine kowe didaupke
Karo prio bagus sing podho sugihe
Ora nyono lan ora nglegewo
Yen sliramu tego polo kromo

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Koyo ngene rasane wong ora nduwe
Tresno tenan kok anggep sepele

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Isuk tempe sorene dadi dhele
Tresnamu mung abang abang lambe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (136)
Patrickbeigh [Wed, 20 Apr 2022 - 22:47:48]
amoxicillin order online no prescription <a href=" https://amoxilmst.com/# ">amoxicillin 500 mg online</a> amoxicillin brand name
Patrickbeigh [Wed, 20 Apr 2022 - 03:27:39]
cheap medications <a href=" https://drugsmst.com/# ">erection pills online</a> drugs causing ed
Patrickbeigh [Tue, 19 Apr 2022 - 08:06:11]
clomid prescription price <a href=" https://clomidmst.com/# ">clomid 100mg without prescription</a> clomid prescription australia
Patrickbeigh [Mon, 18 Apr 2022 - 12:37:37]
doxycycline singapore <a href=" https://doxycyclinemst.com/# ">doxycycline tablets</a> doxy 100
Patrickbeigh [Sun, 17 Apr 2022 - 17:11:33]
how much is amoxicillin <a href=" https://amoxilmst.com/# ">buy amoxicillin online mexico</a> purchase amoxicillin online
View All Comments on Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 58322
Bookmark and Share