AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Namaku adalah UANG dan orang suka memanggilku DUIT.. Wajahku biasa saja, fisikku juga lemah, nam ... Read More »
Published: Sat, 04 Jan 2020 - 16:21:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 834/1386
Comments: 0/1
Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JOKO MLARAT


Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo
Joko mlarat wong tuwomu pangkat
Aku rekoso uripmu wis mulyo

Iki wis wancine kowe didaupke
Karo prio bagus sing podho sugihe
Ora nyono lan ora nglegewo
Yen sliramu tego polo kromo

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Koyo ngene rasane wong ora nduwe
Tresno tenan kok anggep sepele

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Isuk tempe sorene dadi dhele
Tresnamu mung abang abang lambe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (1)
MnpTL [Tue, 27 Apr 2021 - 19:57:23]
Drug prescribing information. Short-Term Effects.
<a href="https://pregabalininfo.top">cost of pregabalin no prescription</a> in the USA
Some information about meds. Get information here.
View All Comments on Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 15855
Bookmark and Share