AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Setiap orang terutama wanita Indonesia, kebanyakan menginginkan kulitnya agar menjadi putih bersih. ... Read More »
Published: Sat, 04 Jan 2020 - 16:21:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/243
Comments: 0/0
Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JOKO MLARAT


Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo
Joko mlarat wong tuwomu pangkat
Aku rekoso uripmu wis mulyo

Iki wis wancine kowe didaupke
Karo prio bagus sing podho sugihe
Ora nyono lan ora nglegewo
Yen sliramu tego polo kromo

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Koyo ngene rasane wong ora nduwe
Tresno tenan kok anggep sepele

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Isuk tempe sorene dadi dhele
Tresnamu mung abang abang lambe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 43144
Bookmark and Share