AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Sebelum anda mengendarai kendaran bermotor di jalan raya, alangkah baiknya anda membawa kelengkapan ... Read More »
Published: Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/488
Comments: 0/0
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
Sak iki adoh dunungmu
Mung kacu kuning
Tondo katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling
Naliko biyen kowe taseh nyanding
Mrono mrene iseh tak gowo
Ra biso ilang nadyan mung sedelo

Age age ndang balio wong bagus
Wis kangen ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu
Balio wong bagus kumpul karo aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Syarat Ikut Acara TV Uji Nyali Trans7 Masih Dunia Lain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Syarat Ikut Acara TV Uji Nyali Trans7 Masih Dunia Lain

Yang suka seram-seram pasti sering nonton acara tv yang satu ini, yaitu Uji Nyali Masih Dunia Lain di Trans7. Bagi saya memang menarik, karena siaran langsung atau live nya. Yang bikin penasaran itu s ... Read More »
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis da ... Read More »
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sum ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 24935
Bookmark and Share