AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Siapakah J.K. Rowling? Dia adalah penulis novel Film Harry Potter. Sebelum novel pertamanya yang be ... Read More »
Published: Tue, 10 Jan 2023 - 05:20:04
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 130/130
Comments: 0/0
Lirik Lagu KALIH WELASKU (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu KALIH WELASKU (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KALIH WELASKU (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

KALIH WELASKU
By: Denny Caknan


Anane mung tresno, kalih welasku
Anane mung iki, sing tak nduweni

Doyo-doyo ngganduli, doyo-doyo nangisi
Kesandung-sandung aku, maksane atimu

Gapuk meh tumbang
Tak gawe gawe dewe
Raiso ngukur kurang kesadaranku


Kekarepanku yen pancen dadi siji
Iso ngrumat lan baturi
Tekan besok nganti petuk pati
Urung kewujud we kesusu mutusi

Aku sembrono ning ra sepiro
Malah dadi perkoro
Nanging rapopo ketulo-tulo
Dadi tulisan kanggo cerito tuo

...

Anane mung tresno, kalih welasku
Anane mung iki, sing tak nduweni

Doyo-doyo ngganduli, doyo-doyo nangisi
Kesandung-sandung aku, maksane atimu

Gapuk meh tumbang
Tak gawe gawe dewe
Raiso ngukur kurang kesadaranku


Kekarepanku yen pancen dadi siji
Iso ngrumat lan baturi
Tekan besok nganti petuk pati
Urung kewujud we kesusu mutusi

Aku sembrono ning ra sepiro
Malah dadi perkoro
Nanging rapopo ketulo-tulo
Dadi tulisan kanggo cerito tuo


Anane mung tresno, kalih welasku




Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 88897
Bookmark and Share