AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu : KUATNO AKU By: Denny Caknan Feat Ilux ID Kowe sing biyen tau ning atiku Sing ... Read More »
Published: Sat, 11 Jan 2020 - 21:00:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1468/2026
Comments: 0/0
Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KALULUT


Jane kurang bagus, pasuryane
Nanging malah, gawe bingung
Secawu priyo pinilih, bebasan
Ora nglunturke, tresnaku

Jane kurang sugih, kadonyane
Nanging malah, gawe linglung
Gandes sak solah bawane, elae
Soyo nambahi, setyaku

Kecute mundhu, senadyan agawe linu
Tak roso sepete madu, yo kangmas
Wohing mahoni, tak roso gendhise jawi
Bungah susah, tak lakoni

Jane menopo sing, dipadosi
Kejawi nolo kang, suci
Dede bondo dede rupo, yektine
Tresno ati kang sejati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 93099
Bookmark and Share