AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sejak jaman Rasulullah Muhammada SAW, Beliau menganjurkan minum air putih. Karena air putih banyak s ... Read More »
Published: Sat, 11 Jan 2020 - 21:00:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/583
Comments: 0/0
Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KALULUT


Jane kurang bagus, pasuryane
Nanging malah, gawe bingung
Secawu priyo pinilih, bebasan
Ora nglunturke, tresnaku

Jane kurang sugih, kadonyane
Nanging malah, gawe linglung
Gandes sak solah bawane, elae
Soyo nambahi, setyaku

Kecute mundhu, senadyan agawe linu
Tak roso sepete madu, yo kangmas
Wohing mahoni, tak roso gendhise jawi
Bungah susah, tak lakoni

Jane menopo sing, dipadosi
Kejawi nolo kang, suci
Dede bondo dede rupo, yektine
Tresno ati kang sejati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANELONGSO


Banget ora ngiro
Nelongso atiku
Sak rawuhe
Kang adoh papane

Pa ... Read More »
Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAYUNGYUN


Naliko ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netra ... Read More »
Lirik Lagu TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot


Bebasan koyo, ngenteni
Udan ning mongs ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 42650
Bookmark and Share